WH1
Αποστολή
To email στάλθηκε με επιτυχία

Πρόκειται για μια κατοικία 320m2 σχεδιασμένη για νέα οικογένεια σε πεδινή τοποθεσία που βλέπει στο Ιόνιο πέλαγος. Το κτίριο διαρθρώνεται σε ένα επίπεδο, με περιμετρικούς τοίχους που προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητας, ενώ πλαισιώνουν τη μοναδική θέα στη θάλασσα. Δίπλα στο κύριο τμήμα της κατοικίας υπάρχει ένας στεγασμένος χώρος στάθμευσης δύο θέσεων.
Το χολ εισόδου με βεστιάριο οδηγεί στον ενιαίο, κοινόχρηστο χώρο που περιλαμβάνει το υποβαθμισμένο καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Δίπλα υπάρχει ένας ξενώνας, το λουτρό με σάουνα και το master wardrobe.
Στο δεύτερο τμήμα της κατοικίας υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια με αποθηκευτικούς χώρους και το master λουτρό.
Η κατοικία εκτονώνεται με ημιυπαίθριους κάτω από πέργκολες στην μπροστινή πλευρά με θέα στη θάλασσα και την πισίνα. Η πίσω πλευρά φιλοξενεί μια μικρή αυλή με κήπο.
Τα υλικά που επικρατούν είναι το γυαλί, το ξύλο και το μέταλλο, με τον εσωτερικό φωτισμό να τονίζει την διαφορετικότητα των υφών.
Το εμφανές σκυρόδεμα, η λευκή τσιμεντοκονία των δαπέδων και ο λευκός πατητός σοβάς στους τοίχους δένουν αρμονικά με το γαλάζιο του ουρανού και του Ιόνιου πελάγους.


Μελέτη: KVDA architects 
Εικόνες: KVDA architects
 

   
Tags
^ Back to Top